Golfen en overnachten in een uniek hotel - Ontdek Almelo

Bij dit Golfarrangement in een uniek hotel is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een standaard kamer
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een culinair 5-gangen diner (op 100 meter afstand van het hotel)
  • 1x een 18-holes greenfee bij Golfbaan de Koepel

  Prijs: vanaf € 198,00 p.p. op basis van een 2-persoons standaardkamerDe prijs is exclusief de toeristenbelasting.

  Upgrade mogelijkheden:Cipierkamer vanaf € 5,00 per kamer per nacht
  Celblok deluxe vanaf € 15,00 per kamer per nacht
  Cipiersuite vanaf € 25,00 per kamer per nacht
  Celbloksuite vanaf € 30,00 per kamer per nacht
  Kapelsuite vanaf € 40,00 per kamer per nacht

  De prijs van dit Golfarrangement in een uniek hotel is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Uniek gevangenis hotel

  Kom één dag golfen bij de prachtige Golfbaan de Koepel! Naast een heerlijke dag golfen kunt u ook genieten van de culinaire rijkdom die Almelo te bieden heeft. Na het diner kunt u nog lekker de stad in om aansluitend te overnachten in dit unieke gevangenis hotel.

Golfbaan de Koepel

Deze golfbaan golfbaan slingert door een prachtig stukje natuurgebied dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. U kunt hier genieten van een optimale speelkwaliteit. De baan is een uitdagende en afwisselende 18 holes par 70 baan met kenmerkende jeneverbesstruiken en oude inheemse bomen. Een stuk heide met een schaapskooi, waar omheen een aantal holes zijn gesitueerd, geeft de baan een heel eigen karakter. Door de zanderige ondergrond is de baan gedurende de seizoenen vrijwel altijd goed bespeelbaar.

De golfbaan ligt op ongeveer 15 minuten rijden.

De unieke kamers

Portier kamersDeze ruimte werd ooit gebruikt door de maatschappelijk werkster van de gevangenis. Nu is het een kamer die rust uitstraalt, mede door het gebruik van warme natuurlijk tinten. De kamer is voorzien van een eigen badkamer, maar het toilet vindt u op de gang.

Standaard kamersIn deze ruimte ontving de adjunct-directeur van de gevangenis zijn bezoekers. Nu is het een kamer met een klassiek-Italiaanse, bijna Venetiaanse sfeer.

Celblok kamersDit is de 'echte' gevangenis zoals u die kent uit talrijke films en tv-series, met een karakteristieke trap en meerdere verdiepingen waarlangs galerijen lopen. Met een beetje fantasie ziet u de gevangenen hier nog bijna over de balustrades geleund staan. De oorspronkelijke cellen zijn samengevoegd tot 6 comfortabele kamers (2 cellen groot) en 3 royale suites (3 cellen groot). De suites bieden naast extra ruimte ook meer comfort, bijvoorbeeld in de vorm van een bad of dubbele wastafel.

Celblok Deluxe kamersDit is de 'echte' gevangenis zoals u die kent uit talrijke films en tv-series, met een karakteristieke trap en meerdere verdiepingen waarlangs galerijen lopen. Met een beetje fantasie ziet u de gevangenen hier nog bijna over de balustrades geleund staan. De oorspronkelijke cellen zijn samengevoegd tot 3 royale celblok suites (3 cellen groot) De suites bieden naast extra ruimte ook meer comfort, bijvoorbeeld in de vorm van een bad of dubbele wastafel in vergelijking met de cel blok kamers.

Celblok SuiteVoormalige doorgang naar cellenblok.

Kapel SuiteSuite in de voormalige kapel van de gevangenen, met glas in lood details.

Cipier kamersVoormalige cipierswoningen, hier sliepen de cipiers met hun gezin.

Cipier Suite
Voormalige cipierswoningen, hier sliepen de cipiers met hun gezin. Beide kamers hebben een dakterrasje.

AppartementGesitueerd in voormalig directeurs woning. Het appartement is zeer ruim en is in bezit van een keuken; daarom zeer nuttig voor een langer verblijf.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om een nachtje door te brengen in een echte gevangenis? Dan is er nu een bijzondere én heel onschuldige manier om dat te ervaren.

Op uw kamer

Bureau
Garderobe
Zithoek
Koffie- en theefaciliteiten
Minibar
Flatscreen TV
Radiofunctie op TV
WIFI
Douche
Föhn
Spiegel
Douchegel

In het hotel

Ontbijtbuffet
Minibar

32 kamers
Huisdieren zijn toegestaan

Roomservice
Wake-up service
Bagage opslag

Ligging

Een uniek hotel in Almelo met zowel romantische als prachtige design kamers. Iedere kamer is anders dus laat u verrassen door het grote aanbod. In dit hotel kunt u logeren in een ambiance die u nergens anders vindt. En dat op loopafstand van het NS-station en het centrum van Almelo, met onder meer een theater, bioscoop en ontelbare gezellige restaurants en cafeetjes