Moorddiner groepsuitje - Durft u met uw groep naar Kampen?

Wie is de dader? - Spannend groepsuitje

Er is een moord gepleegd, wie heeft het gedaan? Een ding staat vast...u bent degene die het mysterie moet oplossen. Tijdens het diner maakt u kennis met de meest uiteenlopende getuigen en bewijsstukken. Door het stellen van vragen komt u steeds dichter bij de oplossing.

Gedurende het groepsuitje met moordspel kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

Dit alles in het centrum van Kampen waar wij een sfeervolle locatie hebben voor maximaal 18 personen.

Het grote Moorddiner spel - Spannend teamuitje

  Kunt u met uw onderzoeksteam de aanwijzingen ontcijferen? Heeft u een 6e zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan zijn jullie in staat deze moord op te lossen!CSI zoekt nieuwe medewerkers en richt daarom een examen in voor prive detectives en/of hun teams. Wow! Geen standaard moorddiner, dat kennen we nu wel, maar wel een fantastisch spel waarbij u en uw teamgenoten onder het genot van een heerlijk diner of geweldige lunch het tegen elkaar op nemen.

  Inclusief: begeleiding, materialen, prijs voor de winnaar. Exclusief: Reiskosten, BTW, Diner/ lunch.

  Het moorddiner teamuitje is te boeken in diverse steden in Nederland. Informeer naar de mogelijkheden.

  Prijzen:
  1-14 personen: €450 totaal prijs
  15-29 personen: €31,50 per persoon
  30-49 personen: €29,50 per persoon
  50 of meer personen: €27,50 per persoon

  Prijs per persoon: €31,50
  Duur van de activiteit: 3.0 uur
  Minimaal aantal personen: 15

3 gangen menu bij de Bottermarck in Kampen

Geniet van een 3 gangen verrassingsmenu op het plein in Kampen. Altijd met verse seizoensproducten en u kunt aangeven wat u niet lust en/of mag eten

U kunt het menu ook uitbreiden met meerdere gangen.

Op de eerste verdieping van het rijksmonumentale pand De Bottermarck is een ruimte voor vergaderingen, privat dining of workshops om besloten met uw eigen gasten te verblijven.

Wilt u gezellig brunchen, high tea,lunchen of dineren? dit kan in de Herenkamer tot 16 a 18 personen.

Bij gebruik van lunch of diner wordt de Herenkamer kostenloos aangeboden.

Prijs per persoon: €35,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 2

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Kampen. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Kampen

Kampen heeft ruim een eeuw lang vele sigarenfabrieken binnen haar stadsmuren gehad en staat nu nog steeds bekend om zijn sigaren.Kampen heeft niet alleen de cultuurtoerist iets te bieden. Ook de natuur- en waterliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Diverse wandel- en fietsroutes doorkruisen de stad en de IJsseldelta. De aanwezige havens en rondvaart en zeilmogelijkheden, maken Kampen een watersportstad bij uitstek. Kortom, Kampen is een bezoekje waard!

Beleef een dagje, avondje of weekendje Kampen met de fiets, de zeilboot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Kampen, gelegen aan de monding van de IJssel, is omstreeks 1440 lid geworden van de Hanze. Hierin verenigden zich verschillende handelssteden, zoals Zwolle, Deventer en Doesburg. Dit Hanze-lidmaatschap zorgde voor een bloeiperiode van de stad. De stadskern werd vergroot en er kwamen bijzondere bouwwerken. Deze rijke cultuurhistorie heeft vele honderden monumenten en bezienswaardigheden opgeleverd.